Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρουσία Μητσοτάκη το συνέδριο της ΔΗΣΥ
Παρουσία Μητσοτάκη το συνέδριο της ΔΗΣΥ

Παρουσία Μητσοτάκη το συνέδριο της ΔΗΣΥ

Την απόφαση να παραστεί ο ίδιος προσωπικά στο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ Μητσοτάκης, αποδεχόμενος την πρόταση της Φώφης Γεννηματά.

Για όσους ωστόσο βιαστούν να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα από την εν λόγω πρωτοβουλία, στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ σχολιάζουν πως η απόφαση δεν είναι τίποτα άλλο από ένδειξη πολιτικού πολιτισμού και αποδοχή της πρότασης που δέχτηκε από την της ΔΗΣΥ.

Δεν είναι εξάλλου μυστικό πως ο πρόεδρος της ΝΔ, παρά τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν, επιδιώκει να κρατά ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τις ηγεσίες άλλων κομμάτων, όπως είχε δείξει και η πρόσφατη πρωτοβουλία του για εκ του σύνεγγυς συναντήσεις.

Είναι ωστόσο γεγονός πως η παρουσία του επικεφαλής της κεντροδεξιάς, έρχεται σε μία στιγμή που ο χώρος τον οποίο καλύπτει σήμερα η Δημοκρατική Συμπαράταξη, αποτελεί «μήλον της έριδος», όπως φάνηκε και από τα πρόσφατα ανοίγματα από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα, που αποτυπώθηκαν και σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Το της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναμένεται να αποτελέσει ένα τριήμερο «πολιτικό εργαστήριο» καθώς εκτός από το πλήθος στελεχών και κοινωνικών φορέων και ομάδων που θα λάβουν τον λόγο, με ενδιαφέρον αναμένονται οι των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση