Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραίτηση Βαλαβάνη
Παραίτηση Βαλαβάνη

Παραίτηση Βαλαβάνη

Tη παραίτησή της ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης με επιστολή προς τον πρωθυπουργό  Αλέξη η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Η της κ. Βαλάβανη έρχεται λίγη μετά την έκδοση ανακοίνωσης στην οποία διαψεύδει ότι η ίδια είναι η υπουργός που προέβη σε ανάληψη 200.000 ευρώ πριν από το κλείσιμο των τραπεζών, με αφορμή την γραπτή του Ηρακλείου της Λευτέρη Αυγενάκη προς τον πρωθυπουργό Αλ.  και τους αρμόδιους υπουργούς, τον υπουργό Δικαιοσύνης . Παρασκευόπουλο και τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο αν «υπάρχει υπουργός της κυβέρνησής σας που έκανε ανάληψη των προθεσμιακών του καταθέσεων δύο μόλις ημέρες πριν κλείσουν οι τράπεζες», ενώ ζητεί να γίνει άμεση διερεύνηση και των τραπεζικών κινήσεων όλων των εν ενεργεία βουλευτών (και συγγενικών προσώπων και Β΄ βαθμού που ζουν στο Ηράκλειο) όλων των πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι εκλέγονται στο Ηράκλειο ή κατάγονται από το Ηράκλειο και εκλέγονται σε άλλη εκλογική περιφέρεια, ακόμη και μελών της κυβέρνησης που αποτελούν στελέχη του οικονομικού επιτελείου.

Σύμφωνα με κ. Βαλαβανη η  επιστολή του κ. Αυγενάκη τη “φωτογραφίζει”, καθώς «στηριγμένος σε δημοσίευμα site της Αττικής, ως τον «ιδιαίτερα προβεβλημένο (sic) υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα ο οποίος έδειξε να γνώριζε πολύ καλά τι ακριβώς επρόκειτο να συμβεί δύο εικοσιτετράωρα αργότερα. …».

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

  • Τροποποίηση της B΄ φάσης του μέτρου κάλυψης των παγίων δαπανών #κάλυψηπαγίωνδαπανών - https://t.co/VgPImsJ6CQ -

  • Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Σκιάθο  #τροχαίοατύχημα - https://t.co/7pG9UvtHmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση