Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη
Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη

Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη

Σφή θέση γι το επικείμενο δημοψήφισμα πήρε ο της ς  Προκόπης κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Νέας ς, Αντ. Σαμαρά, τονίζοντας πως ο ελληνικός λαός γνωρίζει το αδιατάρακτο διακύβευμα να παραμείνει η χώρα στην και θα αποδείξει την ωριμότητά του την ερχόμενη Κυριακή. «Αυτό το διακύβευμα το γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός. Έχω εμπιστοσύνη ότι την επόμενη Κυριακή ο λαός θα αποδείξει ότι διαθέτει ωριμότητα».

Κατά πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες θα εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα της ς του δημοψηφίσματος μετά από τη χθεσινή απόφαση της Βουλής.

Ο κ. Σαμαράς στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε τη γνώριμη θέση της παράταξης της ΝΔ « για την εθνική κόκκινη γραμμή που είναι ή υπεράσπιση της θέσης της χώρας στην καρδιά της ς, θέση που στηρίζει την ύπαρξη της Ελλάδας» και πρόσθεσε «Αυτή τη στιγμή ή υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και ή κόκκινη γραμμή αυτή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο».

Ο κ. απάντησε: Εκτιμώ ιδιαιτέρως την πρωτοβουλία και την ευαισθησία σας. Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο με κοινή προσπάθεια όλων που είναι αναγκαία… Αυτό το διακυβευμα το γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός. Έχω εμπιστοσύνη ότι την επόμενη Κυριακή ο λαός θα αποδείξει ότι διαθέτει ωριμότητα.

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση