Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη
Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη

Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη

Σαφή θέση για το επικείμενο δημοψήφισμα πήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντ. Σαμαρά, τονίζοντας πως ο ελληνικός λαός γνωρίζει το αδιατάρακτο διακύβευμα να παραμείνει η χώρα στην και θα αποδείξει την ωριμότητά του την ερχόμενη . «Αυτό το διακύβευμα το γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός. Έχω εμπιστοσύνη ότι την επόμενη ο λαός θα αποδείξει ότι διαθέτει ωριμότητα».

Κατά πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες θα εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα της προκήρυξης του δημοψηφίσματος μετά από τη χθεσινή της Βουλής.

Ο κ. στη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε τη γνώριμη θέση της παράταξης της « για την εθνική κόκκινη γραμμή που είναι ή υπεράσπιση της θέσης της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης, θέση που στηρίζει την ύπαρξη της Ελλάδας» και πρόσθεσε «Αυτή τη στιγμή ή υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και ή κόκκινη γραμμή αυτή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο».

Ο κ. Παυλόπουλος απάντησε: Εκτιμώ ιδιαιτέρως την πρωτοβουλία και την ευαισθησία σας. Η πορεία της χώρας στην πρέπει να μείνει αδιατάρακτη. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο με κοινή προσπάθεια όλων που είναι αναγκαία… Αυτό το διακυβευμα το γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός. Έχω εμπιστοσύνη ότι την επόμενη ο λαός θα αποδείξει ότι διαθέτει ωριμότητα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση