Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη
Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη

Π. Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη

Σαφή θέση για το επικείμενο δημοψήφισμα πήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντ. Σαμαρά, τονίζοντας πως ο ελληνικός λαός γνωρίζει το αδιατάρακτο διακύβευμα να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και θα αποδείξει την ωριμότητά του την ερχόμενη Κυριακή. «Αυτό το διακύβευμα το γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός. Έχω εμπιστοσύνη ότι την επόμενη Κυριακή ο λαός θα αποδείξει ότι διαθέτει ωριμότητα».

Κατά πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες θα εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα της προκήρυξης του δημοψηφίσματος μετά από τη χθεσινή της Βουλής.

Ο κ. Σαμαράς στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε τη γνώριμη θέση της παράταξης της ΝΔ « για την εθνική κόκκινη γραμμή που είναι ή υπεράσπιση της θέσης της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης, θέση που στηρίζει την ύπαρξη της Ελλάδας» και πρόσθεσε «Αυτή τη στιγμή ή υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και ή κόκκινη γραμμή αυτή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο».

Ο κ. Παυλόπουλος απάντησε: Εκτιμώ ιδιαιτέρως την πρωτοβουλία και την ευαισθησία σας. Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο με κοινή προσπάθεια όλων που είναι αναγκαία… Αυτό το διακυβευμα το γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός. Έχω εμπιστοσύνη ότι την επόμενη Κυριακή ο λαός θα αποδείξει ότι διαθέτει ωριμότητα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση