Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Π. Ηλιόπουλος: Η κόκκινη τρομοκρατία στα σχολεία δεν θα περάσει
Π. Ηλιόπουλος: Η κόκκινη τρομοκρατία στα σχολεία δεν θα περάσει

Π. Ηλιόπουλος: Η κόκκινη τρομοκρατία στα σχολεία δεν θα περάσει

Ο ς ς της Χρυσής ς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή από βήματος Βουλής στην εθνομηδενιστική -όπως τη χαρακτήρισε- και στα μίσθαρνα όργανά της για την κόκκινη τρομοκρατία εναντίον των Ελλήνων ών που αντιστέκονται στην προδοσία της ς .
Αρχικά, αναφέρθηκε στην υποκριτική, αποστειρωμένη και καθαρά επικοινωνιακή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, ο οποίος φέρει ακέραια ευθύνη για την τραγωδία και την απώλεια 99 συνανθρώπων .
Στην συνέχεια κατήγγειλε την κόκκινη τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει οι μπολσεβίκοι, όπως είπε,  (καθηγητές και εξωσχολικοί) εναντίον της αφυπνισμένης Ελληνικής Νεολαίας που αγωνίζεται δυναμικά σε όλη την Επικράτεια κατά της προδοτικής ς των Πρεσπών που ξεπουλά την .
 
Αφού εξέφρασε την συμπαράσταση και την στήριξη στον ακομμάτιστο Εθνικό Αγώνα των ών δήλωσε χαρακτηριστικά πως η κόκκινη τρομοκρατία στα σχολεία δεν θα περάσει.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η τοποθέτηση του Π. Ηλιόπουλου προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Προ. Πο. Γεροβασίλη, η οποία κάλεσε όλο το “συνταγματικό τόξο” να καταδικάσει την έξαρση του Εθνικισμού στα σχολεία.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση