Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Οι ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές (βίντεο)
Οι ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές (βίντεο)

Οι ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές (βίντεο)

Την απόφασή του οι Ανεξάρτητοι Ελληνες να μη συμμετάσχουν στις του Ιουλίου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πάνος . Είχε προηγηθεί του εθνικού συμβουλίου του κόμματος.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΑΕΛ και αφού πραγματοποίησε μία αναδρομή στην κυβερνητική πορεία του κόμματος, ανέφερε: «Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρω και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός».

Ο κ. αφού δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της σταθερότητας της χς, πρόσθεσε:

«ια το λόγο αυτό, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις που θα λάβουν χ τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον Ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός. Θα συνεργαστώ με την κοινωνία των πολιτών, τόσο των ημεδαπών όσο και των αλλοδαπών, για να υποστηρίξω την ενότητα και να προωθήσω τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση