Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » «Όχι» δημοσία δαπάνη η κηδεία από την οικογένεια Μητσοτάκη
«Όχι» δημοσία δαπάνη η κηδεία από την οικογένεια Μητσοτάκη

«Όχι» δημοσία δαπάνη η κηδεία από την οικογένεια Μητσοτάκη

Την εξίρεση της δπάνης για την κηδεία του νσταντίνου Μητσοτάκη από τη δημόσια δαπάνη ζητά η του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού.

Την επιθυμία της να εξαιρεθεί η δαπάνη για την κηδεία του πρώην πρωθυπουργού νσταντίνου Μητσοτάκη «από τη δημοσία δαπάνη που δύναται να προβλεφθεί με την Κοινή Υπουργική Απόφαση δυνάμει του .409/1976» γνωστοποίησε με επιστολή της η του εκλιπόντος στο Υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου Προέδρου της έας ς Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.

Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη, την ίδια μέρα από τις 07:00 έως τις 13:30.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί  επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Από σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου, ανοίγει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Νέας ς στο Μοσχάτο.

Επιθυμία του ιδίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν, αντί στεφάνων, οι δωρεές εις μνήμην να δοθούν προκειμένου να γίνει δενδροφύτευση στα Λευκά Όρη σε περιβαλλοντικές οργανώσεις.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση