Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ο Βαξεβάνης ζητεί σύλληψη Ζαχαράκη
Ο Βαξεβάνης ζητεί σύλληψη Ζαχαράκη

Ο Βαξεβάνης ζητεί σύλληψη Ζαχαράκη

Στην Πειραιώς βρίσκεται η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Δ

«Σήμερα η Δημοκρατία στην Ελλάδα υπέστη ένα ακόμη βαρύ πλήγμα από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΛ. Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της ς, ο κατ' εξακολούθηση συκοφάντης και εντολοδόχος λασπολόγος του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης ζήτησε τη σύλληψη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τη διαδικασία του αυτοφώρου», ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Πρόκειται για πρωτοφανή εκβιασμού των πολιτικών δυνάμεων του τόπου με σκοπό να επιβληθεί η φίμωση και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής. Τη στιγμή που η απελευθερώνει καταδικασμέ εγκληματίες και ανέχεται συμμορίες να εισβάλλουν ανενόχλητες σε πρεσβείες, υπουργεία, ακόμη και στη Βουλή, θεωρήθηκε απειλή για τη Δημοκρατία η διατύπωση πολιτικής θέσης και ς εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ας γνωρίζουν οι θιασώτες του αυταρχισμού ότι οι υγιείς δυνάμεις της χς θα σταθούν απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης της Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται να δειλιάσει κανείς. Ενημερώνουμε τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κλήθηκε να προσέλθει στα γραφεία του κόμματος όπου βρίσκεται αυτήν την . Ας δώσει ο κύριος Τσίπρας εντολή να έλθουν να τη συλλάβουν».

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν ότι η Αστυνομία έχει πάει μέχρι στιγμής δύο φορές στα γραφεία της Πειραιώς αναζητώντας την κ. Ζαχαράκη η οποία απουσίαζε και με εντολή του προέδρου μετέβη στα γραφεία του κόμματος.

Υπενθυμίζουν μάλιστα ότι η κ. Ζαχαράκη δεν είναι βουλευτής και επομένως δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ολγα Γεροβασίλη υπό την ιδιότητά της ως πολιτικής προισταμένης της Αστυνομίας και την ενημέρωσε ότι η καταζητούμενη από την Ε αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος για την περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση την αναζητεί.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση