Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ο Καμμένος… κήρυξε τον πόλεμο στους Τούρκους
Ο Καμμένος… κήρυξε τον πόλεμο στους Τούρκους

Ο Καμμένος… κήρυξε τον πόλεμο στους Τούρκους

Μί μέρα μετά την προσπάθεια Τσίπρα να ρίξει τους τόνους με την Τουρκία και τις συστάσεις προς τα στελέχη του στο Υπουργικό Συμβούλιο για ψυχραιμία και νηφαλιότητα, ο Πάνος Καμμένος βάζει ξανά «μπουρλότο» με τις δηλώσεις του, προκαλώντας πονοκεφάλους (και) στο Μαξίμου.

Από την Ικαρία, όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει στρατιωτική μαζί με την ηγεσία του στρατεύματος, ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε κατ' αρχάς ότι εντός των επομένων ημερών μεταφέρεται προσωπικό στα και τον Έβρο, ενώ η Α μετατρέπεται σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους.

«Είμαστε έτοιμοι – και αυτό ξέρω ότι δεν αρέσει σε πολλούς έξω από την – να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε από οποιονδήποτε. Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, δεν περιμένουμε ούτε από συμμάχους ούτε από φίλους, με τη δύναμη του Έλληνα, με τη δύναμη της ψυχής μας, με τη δύναμη της μάχης υπέρ βωμών και εστιών, το υψηλότατο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τον πατριωτισμό των Ελλήνων και τα μέσα που η μπορεί να διαθέσει», είπε ο κ. Καμμένος.

Κλιμακώνοντας, όμως, την επίθεσή του στην Τουρκία, σημείωσε πως ο λαός βρίσκεται σε εγρήγορση «απέναντι σε έναν αντίπαλο, σε έναν εχθρό, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί. Δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του, οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό».

Και καξε, λέγοντας πως «Οι Έλληνες ενωμένοι, θα τους τσακίσουμε. Δεν θα μπορέσουν να φέρουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό. […] Στέλνουμε ένα μήνυμα αποτροπής, ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και ένα μήνυμα ότι αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα αντιμετωπιστούν όπως τους αντιμετωπίσαμε στους παγκόσμιους πολέμους, όπως το και όποτε ο Ελληνισμός εκλήθη να αμυνθεί».

Πηγή: thecaller.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση