Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο επίτροπος Στυλιανίδης επισκέπτεται την Αθήνα
Ο επίτροπος Στυλιανίδης επισκέπτεται την Αθήνα

Ο επίτροπος Στυλιανίδης επισκέπτεται την Αθήνα

Αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, ο επίτροπος αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης, επισκέπτεται την Αθήνα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο επίτροπος θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο «Βιώσιμη Αφρική: Μια στρατηγική πρόκληση για την Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών (Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» ώρα 9:00).

Στην ομιλία του, ο επίτροπος θα τονίσει τη σημασία της αμοιβαίας επωφελούς εταιρικής σχέσης με την Αφρική, στο πλαίσιο μιας ισχυρής Συμμαχίας Αφρικής-Ευρώπης, για την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην αφρικανική ήπειρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο επίτροπος Στυλιανίδης θα συζητήσει με τις ελληνικές αρχές την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ, στόχος του οποίου είναι η καλύτερη προστασία των ευρωπαίων πολιτών από φυσικές καταστροφές, όπως οι δασικές πυρκαγιές.

Επίσης, θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο και κατόπιν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις 15:00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στα 780 ευρώ η μέση σύνταξη εάν εφαρμοσθούν τα μέτρα του ΔΝΤ - https://t.co/Z76ueiO1zF -

  • Δεκαεξάχρονος ο δράστης επίθεσης στην Καλιφόρνια – Νεκροί δύο μαθητές - https://t.co/TF3I51Fbwl -

  • Στη Β. Μακεδονία προσκάλεσε ο Ζάεφ τον Μητσοτάκη - https://t.co/SkdCMSwuO0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση