Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο επίτροπος Στυλιανίδης επισκέπτεται την Αθήνα
Ο επίτροπος Στυλιανίδης επισκέπτεται την Αθήνα

Ο επίτροπος Στυλιανίδης επισκέπτεται την Αθήνα

Αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, ο επίτροπος αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης, επισκέπτεται την Αθήνα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο επίτροπος θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο «Βιώσιμη Αφρική: Μια στρατηγική πρόκληση για την Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών (Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» ώρα 9:00).

Στην ομιλία του, ο επίτροπος θα τονίσει τη σημασία της αμοιβαίας επωφελούς εταιρικής σχέσης με την Αφρική, στο πλαίσιο μιας ισχυρής Συμμαχίας Αφρικής-Ευρώπης, για την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην αφρικανική ήπειρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο επίτροπος Στυλιανίδης θα συζητήσει με τις ελληνικές αρχές την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ, στόχος του οποίου είναι η καλύτερη προστασία των ευρωπαίων πολιτών από φυσικές καταστροφές, όπως οι δασικές πυρκαγιές.

Επίσης, θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο και κατόπιν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις 15:00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προπονήτριες για τη ρυθμική γυμναστική ζητά η Νίκη Βόλου - https://t.co/WFEQS6KfLD -

  • Μακρόν προς Τζόνσον: Η τύχη της Βρετανίας βρίσκεται στα χέρια σας - https://t.co/Nf1KyGxVqL -

  • Βραζιλία: Φλέγεται ο Αμαζόνιος - https://t.co/YULDQBz2D9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση