Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο δήμαρχος Τρικάλων, πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Ο δήμαρχος Τρικάλων, πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο δήμαρχος Τρικάλων, πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξελέγη χθες ο δήμαρχος Τρικάλων, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως αναμενόταν.

Ο εσωκομματικός του αντίπαλος, Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ο οποίος εξελέγη στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου, με τις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα της στάσης που προτίθεται να κρατήσει, επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη η Αυτοδιοίκηση να διαφυλάξει τη θεσμική της αξιοπιστία και να αντισταθεί στις αυθαιρεσίες της κυβέρνησης. Διάθεση συναίνεσης και συνεννόησης επέδειξε ο κ. Παπαστεργίου με τις δηλώσεις του μετά την εκλογή του, ζητώντας όσο γίνεται οι όποιες διαφωνίες να εκφράζονται κόσμια. «Δεν τα ξέρω όλα, τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, αλλά έχω την τεράστια διάθεση να μάθω, με τη και σε με τους αντιπροέδρους και με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που η σημερινή πραγματικότητα και τα ίδια τα προβλήματα υπαγορεύουν», τόνισε.

Χθες το απόγευμα, ο νέος πρόεδρος της είχε την πρώτη με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να χαθεί ούτε έργο ούτε ευρώ». Στις χθεσινές εκλογές εξάλλου στη θέση του  Β΄ αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Κάρναβος, δήμαρχος Καλλιθέας, και ο Δημήτρης Καφαντάρης, δημοτικός σύμβουλος Πύλου – Νέστορος. Επίσης εξελέγησαν οι: Ηλίας Αποστολόπουλος, Νικόλαος Μελετίου, Ευάγγελος Μπαρμπάκος, Ιωάννης Λυμπέρης, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δημήτριος Τσιαντής, Απόστολος Καλογιάννης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση