Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ο δήμαρχος Τρικάλων, πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Ο δήμαρχος Τρικάλων, πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο δήμαρχος Τρικάλων, πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξελέγη χθες ο δήμαρχος Τρικάλων, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως αναμενόταν.

Ο εσωκομματικός του αντίπαλος, Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ο οποίος εξελέγη στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου, με τις του έδωσε το στίγμα της στάσης που προτίθεται να κρατήσει, επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη η Αυτοδιοίκηση να διαφυλάξει τη θεσμική της αξιοπιστία και να αντισταθεί στις αυθαιρεσίες της κυβέρνησης. Διάθεση συναίνεσης και συνεννόησης επέδειξε ο κ. Παπαστεργίου με τις του μετά την εκλογή του, ζητώντας όσο γίνεται οι όποιες διαφωνίες να εκφράζονται κόσμια. «Δεν τα ξέρω όλα, τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, αλλά έχω την τεράστια διάθεση να μάθω, με τη βοήθεια και σε συνεργασία με τους αντιπροέδρους και με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που η σημερινή πραγματικότητα και τα ίδια τα προβλήματα υπαγορεύουν», τόνισε.

Χθες το απόγευμα, ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ είχε την πρώτη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να χαθεί ούτε έργο ούτε ευρώ». Στις χθεσινές εκλογές εξάλλου στη θέση του  Β΄ αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Κάρναβος, δήμαρχος Καλλιθέας, και ο Δημήτρης Καφαντάρης, δημοτικός σύμβουλος Πύλου – Νέστορος. Επίσης εξελέγησαν οι: Ηλίας Αποστολόπουλος, Νικόλαος Μελετίου, Ευάγγελος Μπαρμπάκος, Ιωάννης Λυμπέρης, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δημήτριος Τσιαντής, Απόστολος Καλογιάννης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

"Αλιεύοντας" την είδηση