Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας
Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διας της έας ς, ο Βουλευτής . Μαγνησίας κ. προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Συμπληρώθηκε ένας χρόνος διας της Νέας ς. Το μήνυμά μας «Ενωμένοι μπορούμε», με όραμα, σχέδιο, οργάνωση και εργατικότητα έγινε πραγματικότητα.

Μπορέσαμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική και συνεχίζουμε με μεθοδικότητα και συνέπεια να πάμε την μπροστά.

Μέσα σε ένα χρόνο ψηφίσαμε 83 , «ξεκλειδώνοντας» υποθέσεις που χρoνίζουν και δημιουργώντας γόνιμο έδαφος για να χτίσουμε ένα μέλλον με σταθερές βάσεις, για ένα σύγχρονο κράτος.

Στους 12 αυτούς μήνες έγιναν πολλά, ενώ η προσπάθεια της κυβέρνησης συνεχίζεται συστηματικά.

Σ' αυτό τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας επιτεύχθηκε η πλήρης άρση των capital controls, αναβαθμίστηκε η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, εφαρμόστηκε επί της ουσίας ο αντικαπνιστικός νόμος, υλοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις για την απολιγνιτοποίηση της χώρας, προωθείται η περιβαλλοντική ανάπτυξη μέσω των ανανεώσιμων και εναλλακτικών πηγών ενέργειας, ισχυροποιήθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με περισσότερες κλίνες ΜΕΘ έγινε πράξη η ψηφιοποίηση του κράτους και άλλα πολλά.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί , ενωμένοι».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση