Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας
Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Με φορμή τη συμπλήρωση ενός έτους δικυβέρνησης της Νέας ς, ο Βουλευτής Ν. ς κ. Αθανάσιος πης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Συμπληρώθηκε ένας χρόνος διακυβέρνησης της Νέας ς. Το μήνυμά μας «Ενωμένοι μπορούμε», με όραμα, , οργάνωση και εργατικότητα έγινε πραγματικότητα.

Μπορέσαμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική και συνεχίζουμε με μεθοδικότητα και συνέπεια να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Μέσα σε ένα χρόνο ψηφίσαμε 83 νομοσχέδια, «ξεκλειδώνοντας» υποθέσεις που χρoνίζουν και δημιουργώντας γόνιμο έδαφος για να χτίσουμε ένα μέλλον με σταθερές βάσεις, για ένα σύγχρονο .

Στους 12 αυτούς μήνες έγιναν πολλά, ενώ η προσπάθεια της κυβέρνησης συνεχίζεται συστηματικά.

Σ' αυτό τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας επιτεύχθηκε η πλήρης άρση των capital controls, αναβαθμίστηκε η της χώρας, εφαρμόστηκε επί της ουσίας ο αντικαπνιστικός νόμος, υλοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις για την απολιγνιτοποίηση της χώρας, προωθείται η περιβαλλοντική ανάπτυξη μέσω των ανανεώσιμων και εναλλακτικών πηγών ενέργειας, ισχυροποιήθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με περισσότερες κλίνες ΜΕΘ έγινε πράξη η ψηφιοποίηση του κράτους και άλλα πολλά.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί , ενωμένοι».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση