Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας
Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Ο Αθ. Λιούπης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Ν. κ. Αθανάσιος Λιούπης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Συμπληρώθηκε ένας χρόνος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Το μήνυμά μας «Ενωμένοι μπορούμε», με όραμα, σχέδιο, οργάνωση και εργατικότητα έγινε πραγματικότητα.

Μπορέσαμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση και συνεχίζουμε με μεθοδικότητα και συνέπεια να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Μέσα σε ένα χρόνο ψηφίσαμε 83 νομοσχέδια, «ξεκλειδώνοντας» υποθέσεις που χρoνίζουν και δημιουργώντας γόνιμο έδαφος για να χτίσουμε ένα με σταθερές βάσεις, για ένα σύγχρονο κράτος.

Στους 12 αυτούς μήνες έγιναν πολλά, ενώ η προσπάθεια της κυβέρνησης συνεχίζεται συστηματικά.

Σ’ αυτό τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας επιτεύχθηκε η πλήρης των capital controls, αναβαθμίστηκε η της χώρας, εφαρμόστηκε επί της ουσίας ο αντικαπνιστικός νόμος, υλοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις για την απολιγνιτοποίηση της χώρας, προωθείται η περιβαλλοντική ανάπτυξη μέσω των ανανεώσιμων και εναλλακτικών πηγών ενέργειας, ισχυροποιήθηκε το Εθνικό Υγείας με περισσότερες κλίνες ΜΕΘ έγινε πράξη η ψηφιοποίηση του κράτους και άλλα πολλά.

Ευχαριστούμε όλους τους για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί , ενωμένοι».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τι γνωρίζουμε για την Όμικρον: Ιλιγγιώδης η μετάδοση, σημαντική η τρίτη δόση εμβολίου #μετάλλαξηΌμικρον - https://t.co/FiClxazRvG -

  • Eξ' αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Π.Θ. #ΚΕΔΙΒΙΜ - https://t.co/5DIeXqRdgB -

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

"Αλιεύοντας" την είδηση