Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μπακογιάννη: Η Ελλάδα έπρεπε να δώσει πίσω τους Τούρκους τρομοκράτες
Μπακογιάννη: Η Ελλάδα έπρεπε να δώσει πίσω τους Τούρκους τρομοκράτες

Μπακογιάννη: Η Ελλάδα έπρεπε να δώσει πίσω τους Τούρκους τρομοκράτες

Που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα

Την άποψη ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να δώσει πίσω τους ς που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα για συμμετοχή στην ακροαριστερή τρομοκρατική οργάνωση της Τουρκίας, DHKP-C εξέφρασε η τόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Επίσης, υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνεται συσχέτιση των υποθέσεων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους «8» που διέφυγαν στη χ μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα χ.

«Δεν θα δεχόμουν ποτέ και ορθώς ο κ. Τσίπρας δεν το δέχτηκε τον συμψηφισμό των δύο υποθέσεων. Οι Τούρκοι πράγματι είναι απίστευτα βαθύ το τραύμα, είναι απολύτως βέβαιοι οι Τούρκοι ότι ήταν το ελικόπτερο που χτύπησε τον Ερντογάν και την οικογένειά του άρα υπάρχει μεγάλο θέμα για τους ς. Το άλλο αφορά δύο Ελληνες αξιωματικούς που δεν έκαναν απολύτως τίποτα πέρασαν τρία μέσα είναι αστείο και να λέγεται», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα σημείωσε: «Από την άλλη υπήρξαν κάποιες κινήσεις, οι οποίες παντελώς ασύνδετα με το θέμα και με πρωτοβουλία ελληνική έπρεπε να έχουν γίνει, όπως για παράδειγμα το θέμα των Τούρκων τρομοκρατών. Οταν μια χώρα έχει στο έδαφος της ανθρώπους που κατά δήλωση της χώρας ήθελαν να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της Τουρκίας και η τους είναι καταγεγγραμμένη ότι έχουν κάνει δολοφονίες, αυτούς τους δίνεις πίσω. Οχι με τη λογική του ανατολίτικου παζαριού αλλά με τη λογική ότι είμαι μια χώρα που σέβομαι τον εαυτό μου».

Μιλώντας για τη κυβερνητική διγλωσσία στη Σύνοδο του ΑΤΟ με αφορμή τις του υπουργού Αμυνας ότι «οι Πρέσπες δεν θα εφαρμοστούν ποτέ», η κ. Μπακογιάννη είπε: «Ο κ. Καμμένος έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της γελοιότητας. Είναι θλιβερό ότι αυτό που όλοι οι πρωθυπουργοί και υπουργοί Εξωτερικών θα λένε επιστρέφοντας στις χώρες τους είναι ότι είδαμε την ελληνική αντιπροσωπεία με δύο διαφορετικές θέσεις του υπουργού Αμυνας και του υπουργού Εξωτερικών. Αυτό είναι το ευτράπελο της Συνόδου. Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση