Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μητσοτάκης: Να κάνει αποδεκτή ο πρωθυπουργός την παραίτηση Κουρουμπλή
Μητσοτάκης: Να κάνει αποδεκτή ο πρωθυπουργός την παραίτηση Κουρουμπλή

Μητσοτάκης: Να κάνει αποδεκτή ο πρωθυπουργός την παραίτηση Κουρουμπλή

Ο πρόεδρος της έας ς Μητσοτάκης βρέθηκε στο Φάληρο όπου ενημερώθηκε για τις ανυπολόγιστες συνέπειες της οικος καταστροφής από την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης εξήγησε τον κ. Μητσοτάκη πως έχει η κατάσταση και τι ενέργειες έχουν γίνει ως τώρα.

«Χρειάστηκαν δεκάδες χρόνια για να καθαρίσει ο Σαρωνικός και οι πολιτες να απολαμβάνουν την θάλασσα. Δυστυχώς μια μέρα ανικανότητας ήταν αρκετή για να έρθει η καταστροφή. Υπάρχουν ευθύνες και μια σειρά από αμείλικτα ερωτήματα. Ο πρωθ θα πρέπει να κάνει αποδεκτή την του υπουργού αυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή», ήταν τα λόγια του κ. Μητσοτάκη.

Παράλληλα ο κύριος Μητσοτάκης ενημέρωσε ότι η Νέα καταθέτει επίκαιρη επερώτηση, την οποία υπογράφουν όλοι οι βουλευτές της Β' Αθηνών, της και Α' και Β' Πειραιά, «για να μάθουμε όλη την αλήθεια», όπως είπε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους ευρωβουλευτές του κόμματος να διερευνήσουν την δυνατότητα εξεύρεσης πόρων και συνεχάρη τους δημάρχους «που κινήθηκαν με δικά τους μέσα και χωρίς συντονισμό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Η πιάστηκε απροετοίμαστη για ένα ατύχημα που συνέβη μέσα στο λιμάνι, σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί αν είχε γίνει στην ανοιχτή θάλασσα», τόνισε καταλήγοντας.

Πηγή: eleftherostypos.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση