Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μητσοτάκης – Λεβέντης υπέρ ενός εθνικού σχέδιου μεταρρυθμίσεων
Μητσοτάκης – Λεβέντης υπέρ ενός εθνικού σχέδιου μεταρρυθμίσεων

Μητσοτάκης – Λεβέντης υπέρ ενός εθνικού σχέδιου μεταρρυθμίσεων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, είχε ο πρόεδρος της Νέας ς, Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στη .

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του κ. Μητσοτάκη για ξεχωριστές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση οι δύο αρχηγοί συζήτησαν για τη σημαντική υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, απόρροια του τος αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία της χώρας, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας παράλληλα, το δυσβάσταχτο κόστος που πληρώνουν καθημερινά οι πολίτες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Η συζήτηση των δύο επικεντρώθηκε κυρίως στα με προτα που αντιμετωπίζουν σήμερα η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία και συμφώνησαν στην ανάγκη υλος ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία.

Μάλιστα, έγινε λόγος για μεταρρυθμίσεις που θα υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο και θα επεκτείνονται σε όλους τους τομείς και για ένα εθνικό σχέδιο που θα περιλαμβάνει βαθιές τομές στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε συναντήσεις με την Πρόεδρο του . κ. και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με τον γ.γ. του , Δ. Κουτσούμπα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση