Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας κατά Τσίπρα: Όποιος πουλάει τον λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος
Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας κατά Τσίπρα: Όποιος πουλάει τον λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος

Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας κατά Τσίπρα: Όποιος πουλάει τον λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας με αφορμή ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού σε πανεπιστήμιο της Ρώμης.

Συγκεκριμένα, μέσω μία κατακόκκινης αφίσας που εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα σκεπτικό με σταυρωμένα τα χέρια γράφει: «Όποιος πουλάει το λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος» καθώς και «εξαπάτησε τους Έλληνες για να συνεχίσει μετά τις αντιλαϊκές πολιτικές που επιβλήθηκαν από την ΕΕ, την , το ΔΝΤ υπό τον εκβιασμό του δημόσιου χρέους. Από τον Τσίπρα δεν παίρνουμε μαθήματα».

Στην επίσημη σελίδα του Μετώπου της Κομουνιστικής Νεολαίας αναφέρεται σχετικά με την προγραμματισμένη ομιλία του Πρωθυπουργού στο Πανεπιστήμιο Λα Σαπιέντζα της Ρώμης ότι: «Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, ο θα βρίσκεται στην Σαπιέντζα για να μιλήσει για την και να διαδώσει ακόμα εκείνες τις ψευδαισθήσεις, με τις οποίες η κυβέρνησή του στην -σε πλήρη συνέχεια των προκατόχων του- πέρασε αντιλαϊκά και κοινωνικής ”σφαγής” μέτρα για να διασφαλίσει τα κέρδη των καπιταλιστών, εφαρμόζοντας ένα τρίτο Μνημόνιο και ετοιμάζοντας ένα τέταρτο. Πίσω από μία μάσκα «λαϊκή» και «Αριστερή», διέθεσε τις ελληνικές στρατιωτικές βάσεις στις , στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο».

Μάλιστα σε άρθρο που δημοσιεύεται στην του Μετώπου της Κομουνιστικής Νεολαίας αναφέρεται ότι ο Ελληνας αναγκάστηκε να μπει στον χώρο του πανεπιστημίου όχι από την κύρια αλλά από δευτερεύουσα είσοδο. «Δεν δεχόμαστε να έρθει ο στο πανεπιστήμιο για να μας δώσει μαθήματα και να μας μιλήσει για μια Ε.Ε. των λαών που δεν υπάρχει», δήλωσε ο Λορέντσο Λανγκ, εθνικός γραμματέας του Μετώπου Κομμουνιστικής Νεολαίας. Και συμπληρώνει ότι «ο είναι επικίνδυνος για τους νέους και τους εργαζόμενους καθώς έχει την ικανότητα να τους παραπλανά και να τους αποπροσανατολίζει».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση