Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μεϊμαράκης: «Περιμένουμε συμφωνία εντός 48 ωρών»
Μεϊμαράκης: «Περιμένουμε συμφωνία εντός 48 ωρών»

Μεϊμαράκης: «Περιμένουμε συμφωνία εντός 48 ωρών»

Να υλοποιήσει την υπόσχεσή του για συμφωνία εντός 48 ωρών περιμένει από τον πρωθυπουργό ο της ΝΔ, Ευάγγελος . Στην αντίθετη περίπτωση, όπως είπε, η χώρα θα οδηγηθεί σε μία με ευθύνη της κυβέρνησης.

«Όποιο κι αν είναι το χρειαζόμαστε κι αυτούς που ψήφισαν «όχι» και αυτούς που ψήφισαν «ναι» για να παρουσιάσει η κυβέρνηση τις θέσεις και να φέρει εντός 48 ωρών μια συμφωνία, περιμένω από το πρωθυπουργό να υλοποιήσει την υπόσχεση του. Περιμένω η χώρα να επανέλθει στην ομαλότητα αφού εντός 48 ωρών ο θα φέρει τη συμφωνία. Αν δεν έρθει η συμφωνία εντός 48 ωρών η εκτίμηση μου είναι ότι η χωρά βαδίζει σε με ευθύνη της κυβέρνησης», είπε ο κ. .

«Θα πρέπει να γίνει κατανοητό για να υπάρξει ομαλότητα σε και οικονομία θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και η ομαλότητα είναι πιθανό να έρθει αρκετό καιρό μετά τη συμφωνία.Κάνεις δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί αν η έχει την ίδια συμπεριφορά που είχε πέντε μήνες τώρα. Κατάλαβε ότι η θεωρία των παιγνίων δε μπορεί να συνεχιστεί πρέπει με ειλικρίνεια να καταθέσει προτάσεις για να επιτευχθεί  συμφωνία».

Τέλος, ανέφερε ότι «η ΝΔ μπορεί να βοηθήσει αν κληθεί αλλά δε καλείται. Ο οφείλει να καλέσει τους αρχηγούς».

 

πηγή:kathimerini.gr

 

"Αλιεύοντας" την είδηση