Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαυρωτάς: «Το φιάσκο με τον διορισμό γενικών γραμματέων»
Μαυρωτάς: «Το φιάσκο με τον διορισμό γενικών γραμματέων»

Μαυρωτάς: «Το φιάσκο με τον διορισμό γενικών γραμματέων»

Φιάσκο της κυβέρνησης με την τοποθέτηση γενικών γραμματέων καταγγέλλει ο του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

«Το ένα “επίτευγμά” τους ακυρώνεται μετά το άλλο. To φιλόδοξο της απο-πολιτικοποίησης (κατ’ ευφημισμόν βέβαια καθότι το σωστό θα ήταν από-), κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος. Η πολυδιαφημισμένη “αντικειμενική” και “ακομμάτιστη” επιλογή εκατοντάδων γραμματέων στα υπουργεία σταματάει με πρωτοβουλία των θεσμών!» επισημαίνει σε δήλωσή του ο του Ποταμιού.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Μαυρωτάς, «περιλήφθηκε ρητή στο Staff Level Agreement ότι “τα και η διαδικασία επιλογής των γραμματέων θα επανεξεταστούν σε μελέτη, η οποία θα εκπονηθεί με την υποστήριξη της τεχνικής βοήθειας του προγράμματος”.Με λίγα λόγια, οι κρίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σταματούν και οι επόμενες παραπέμπονται στο απώτερο μέλλον».

Ο βουλευτής του Ποταμιού εκφράζει την ελπίδα η να δεχτεί τις του κομματός του, καθώς και να προχωρήσει στην πλήρη από τη σχετική διαδικασία και στην αναγνώριση του ΑΣΕΠ ως μοναδικής αρχής που έχει την ευθύνη των προκηρύξεων, της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων της.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα θετικό κρούσμα στα rapid test στο Βελεστίνο - https://t.co/JyvbRTTU3w -

  • Οι καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ στο επίκεντρο της συνάντησης του Αθανάσιου Λιούπη με τον γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρο… - https://t.co/lb2YE5WlAn -

  • Συνάντηση διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων- υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων - https://t.co/0UHd0guIrp -

"Αλιεύοντας" την είδηση