Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μαξίμου για Διάσκεψη του Βερολίνου: Την Δευτέρα στις Βρυξέλλες η επίσημη τοποθέτηση της Ελλάδας
Μαξίμου για Διάσκεψη του Βερολίνου: Την Δευτέρα στις Βρυξέλλες η επίσημη τοποθέτηση της Ελλάδας

Μαξίμου για Διάσκεψη του Βερολίνου: Την Δευτέρα στις Βρυξέλλες η επίσημη τοποθέτηση της Ελλάδας

«Είναι θετικό ότι η Διάσκεψη του Βερολίνου επιβεβαίωσε την προσήλωση στην εξεύρεση πολιτικής λύσης για το θέμα της ς. Είναι επίσης θετική η δέσμευση όλων των συμμετεχόντων για τήρηση του εμπάργκο όπλων», αναφέρουν κυβερνητικες για τη Διάσκεψη του Βερολίνου.

Οι ιδιες προσθέτουν: «Η επίσημη τοποθέτηση της ελληνικής πλευράς θα γίνει αύριο μετά την ολο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις , στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Έλληνας Εξωτερικών Νίκος , όπου αναμένεται να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα της Διάσκεψης».

Το Συμβούλιο αναμένεται να επικεντρωθεί στις εξελίξεις στη Λιβύη, καθώς και στην κατάσταση στην περιοχή του Sahel, στη Βολι και στη Βενεζουέλα.

Το βράδυ της Κυριακής, οι συμμετέχοντες στη Διάσκεψη του Βερολίνου συμφώνησαν προς την κατεύθυνση μιας πολιτικής επίλυσης της ς και δεσμεύτηκαν να τερματίσουν τη στρατιωτική στήριξη στις πλευρές εμφύλιου πολέμου και στην αυστηρότερη εφαρμογή του εμπάργκο όπλων.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση