Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Λαϊκή Ενότητα: Άμεση κατάργηση ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση
Λαϊκή Ενότητα: Άμεση κατάργηση ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

Λαϊκή Ενότητα: Άμεση κατάργηση ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

Την άμεση κτάργηση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική που επιβάλλει το 3ο ζητάει η Λϊκή Ενότητα κάνοντας επίσης λόγο για “θέατρο παραλόγου” των κομμάτων μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Σχετική της Λαϊκής Ενότητας αναφέρει:

“Όλα τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο ξεσπάθωσαν…αντιμνημονιακά, ενώ καταριούνται την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική , τον οποίο προ ολίγων εβδομάδων είχαν ψηφίσει! Μάλιστα ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε την αναστολή εφαρμογής του μέτρου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου(!!!), ενώ κάλεσε την αντιπολίτευση, μνημονιακή και μη, να προτείνει ισοδύναμα μέτρα!!.

Η λύση όμως δεν βρίσκεται στην εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων σε κάθε εξωφρενική απαίτηση των δανειστών-τοκογλύφων της ΕΕ και της ευρωζώνης, αλλά στην κατάργηση των θανατηφόρων μνημονιακών δεσμεύσεων.

Ζητάμε την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της επιβολής 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, χωρίς κανένα ισοδύναμο μέτρο, το οποίο θα επιβαρύνει άλλες κοινωνικές ομάδες. Ζητάμε την κατάργηση των μνημονιακών περικοπών στην Παιδεία και την επαρκή χρηματοδότησή της, ώστε να σταματήσει η διαρκής υποβάθμισή της και η εξαθλίωση των λειτουργών της. Καλούμε τους , μακριά από κάθε αυταπάτη σχετικά με τις καλές προθέσεις των μνημονιακών κομμάτων και της κυβέρνησης, να οργανώσουν ΑΜΕΣΑ την τους για την υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων, με τελικό στόχο την κατάργηση όλων των μνημονιακών δεσμεύσεων και την ανάκτηση της ς και εθνικής μας ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας, μέσα από τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου ανατροπής και σωτηρίας από τα μνημόνια.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση