Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κυρ. Μητσοτάκης: Tο Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο
Κυρ. Μητσοτάκης: Tο Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο

Κυρ. Μητσοτάκης: Tο Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο

«Στις εθνικές εκλογές, θα κλείσουμε την προεκ εκστρατεία με μία μεγάλη ανοιχτή προεκ συγκέντρωση στη », δήλωσε ο από το Κιλκίς όπου βρέθηκε σήμερα, υπογραμμίζοντας έτσι τη σημασία που αποδίδει στην στήριξη της Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε εκ νέου την ανάγκη να είναι οι ενωμένοι ενόψει των προκλήσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

«Γνωρίζουμε από την ιστορία μας, ότι το Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και η απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας. Θα είναι και ένα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια».

Αναφερόμενος στη των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «αποφασίστηκε μια ερήμην του ελληνικού λαού που πλήγωσε όλους τους » και επανέλαβε τη δέσμευση του για  «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Κιλκίς και συνομίλησε με πολίτες. Επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας όπου συνάντησε και τον Δήμαρχο του Κιλκίς. Στη συζήτηση που είχε, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως είναι ανάγκη «στις 7 Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου». Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε και μία στάση στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ για να χαιρετήσει τα στελέχη που βρίσκονταν εκεί.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση