Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κυρ. Μητσοτάκης: Οι βουλευτές μας δεν θα κάνουν χρήση της τροπολογίας «Κουντουρά»
Κυρ. Μητσοτάκης: Οι βουλευτές μας δεν θα κάνουν χρήση της τροπολογίας «Κουντουρά»

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι βουλευτές μας δεν θα κάνουν χρήση της τροπολογίας «Κουντουρά»

Ο πρόεδρος της Νέας ς , από τις Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο, μιλώντας στην εκδήλωση «Η Ψήφος των Αποδήμων και το Φαινόμενο Brain Drain/Brain Gain», τοποθετήθηκε για την τροπολογία «Κουντουρά» και γνωστοποίησε την απόφασή της να μην την χρησιμοποιήσουν οι βουλευτές της αξιωματικής ς που είναι και υποψήφιοι για την Ευρωβουλή.

«Οι βουλευτές μας δεν θα κάνουν χρήση της τροπολογίας «Κουντουρά», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «αυτό που έκανε ο Αλ. Τσίπρας είναι βαθιά ανήθικο και επιβεβαιώνει την συναλλαγή».

Αναφερόμενος στο θέμα της απομάκρυνσης του Βίκτορ Όρμπαν και του κόμματός του από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό , υπενθύμισε ότι η Νέα ήταν η πρώτη που έστειλε επιστολή στο για τον Ούγγρο πρωθυπουργό.

Ακόμα, σημείωσε ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές θα έχουν και δημοψηφισματικό χαρακτήρα, ενώ ζήτησε από τους να στείλουν μήνυμα στον Αλ. Τσίπρα στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: k
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση