Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Kυρ. Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες, δεν μπορεί να μιλήσει για το αύριο της Ελλάδας»
Kυρ. Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες, δεν μπορεί να μιλήσει για το αύριο της Ελλάδας»

Kυρ. Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες, δεν μπορεί να μιλήσει για το αύριο της Ελλάδας»

«Ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες. Δεν μπορεί να μιλήσει για το αισιόδοξο αύριο της Ελλάδας» δήλωσε ο απαντώντας στα όσα είπε στη Σύρο ο πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τη Ζάκυνθο όπου πραγματοποιεί τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας είναι αυτός ο οποίος ήδη έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο αφού υπέγραψε το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο το οποίο στοίχισε, στην Ελλάδα παραπάνω από 100 δισ. ευρώ» και τον κατηγόρησε πως «έχει το θράσος σήμερα να διαφημίζει έξοδο από τα μνημόνια όταν είναι αυτός ο οποίος έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα αυστηρό πλαίσιο λιτότητας για πολλά χρόνια ακόμα και όταν είναι αυτός ο οποίος έχει υπογράψει τη των συντάξεων και τη του αφορολόγητου.

Η χώρα σήμερα χρειάζεται μια δημιουργική επανεκκίνηση, χρειάζεται ενωμένη να μπορέσει να αξιοποιήσει τα σημαντικά συγκριτικά της πλεονεκτήματα, να προσελκύσει , να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, να προσφέρει στους Έλληνες πολίτες ασφάλεια και » δήλωσε ο κ. .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. επισκέφθηκε την , την Αστυνομική Διεύθυνση, το Λιμεναρχείο, καθώς και το Βυζαντινό Μουσείο Ζακύνθου.

Το απόγευμα θα συμμετάσχει στη Λιτανεία για τον Άγιο Διονύσιο.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση