Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κουβέλης από Λάρισα: Ευάλωτη, ακατανόητη και με κυμαινόμενες συμμαχίες η Τουρκική εξωτερική πολιτική
Κουβέλης από Λάρισα: Ευάλωτη, ακατανόητη και με κυμαινόμενες συμμαχίες η Τουρκική εξωτερική πολιτική

Κουβέλης από Λάρισα: Ευάλωτη, ακατανόητη και με κυμαινόμενες συμμαχίες η Τουρκική εξωτερική πολιτική

“Η Ελλάδ είνι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα εθνικά και κυριαρχικά της δικαιώματα όπως αυτά ορίζονται με σαφήνεια από τις συνθήκες των Παρισίων και της ς καθώς και από το διεθνές δίκαιο”, τόνισε από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας όπου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο αναπληρωτής υπουργός ς Άμυνας .

Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε πως ο τούρκος πρόεδρος επιχειρεί αυτή την “επιθετική ρητορική” με στόχο να ανοίξει πεδίο διαπραγμάτευσης για να βρεθεί παρούσα η Τουρκία στην περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ.

Συμπλήρωσε όμως, πως “η εξωτερική της Τουρκίας είναι και ευάλωτη και εύθραυστη γιατί οι συμμαχίες της είναι κυμαινόμενες”.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την εξωτερική της γείτονας χς ως “ακατανόητη που διαμορφώνει τεράστια ρήγματα”.

Τον κ. Κουβέλη υποδέχθηκε ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, ατέραρχος κ. εώργιος Μπλιούμης.

Ο κ. Κουβέλης συνομίλησε με στρατιωτικούς στον προαύλιο χώρο του ΑΤΑ, ενώ συμμετέχει σε ενημέρωση προς τα υψηλόβαθμα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων στο Κουτσόχερο και στη συνέχεια την 110 Πτέρυγα Μάχης.

Πηγή: onlarissa.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση