Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κλίμα υπόγειας σύγκρουσης στις σχέσεις Μαξίμου – Κωνσταντοπούλου
Κλίμα υπόγειας σύγκρουσης στις σχέσεις Μαξίμου – Κωνσταντοπούλου

Κλίμα υπόγειας σύγκρουσης στις σχέσεις Μαξίμου – Κωνσταντοπούλου

Κλίμα υπόγειας σύγκρουσης υποβόσκει, όπως όλα δείχνουν στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με την πρόεδρο της Βουλής κα , καθώς ο κ. Αλέξης εμφανίζεται, σύμφωνα με συνεργάτες του, ενοχλημένος από τον τρόπο που δρα, αλλά και τοποθετείται η κα Κωνσταντοπούλου, είτε δημόσια, είτε στο πλαίσιο των κομματικών οργάνων.

Η δυσαρέσκεια αυτή εκδηλώθηκε με εμφατικό τρόπο χθες το απόγευμα, κατά την ενημέρωση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον πρωθυπουργό. Εκεί, ο κ. εμφανίζεται να «τράβηξε το αυτί», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, της προέδρου της Βουλής, με επίκεντρο τη στάση που κράτησε κατά την πρόσφατη κοινή Πολιτικής Γραμματείας και προεδρείου Κ.Ο., αλλά και τις θέσεις της αναφορικά με τα διαθέσιμα της Βουλής.

Επιπλέον, έγινε στο θέμα της διεκδίκησης από την μητέρα της κα Κωνσταντοπούλου της θέσης προέδρου του ΕΣΡ. Τέλος, ο έθεσε ζήτημα χειρισμών της προέδρου της Βουλής που προκαλούν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, με ενδεικτικό το θέμα ορισμού νέου Δ.Σ. της , που πρέπει να περάσει από τη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρατηρήσεις του κ. Τσίπρα λειτούργησαν ως αφορμή για να διατυπωθούν επικρίσεις και από άλλους που μετείχαν στη , με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση