Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κυρ. Μητσοτάκης: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών υπό Παυλόπουλο
Κυρ. Μητσοτάκης: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών υπό Παυλόπουλο

Κυρ. Μητσοτάκης: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών υπό Παυλόπουλο

Τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρτίς κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας ς κ. Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, σημειώνει ότι ακόμη και τώρα μπορούν να αναζητηθούν περικοπής των δαπανών προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση της φορολόγησης των πολιτών.

Ανάλογες προκειμένου να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία έχουν υποβληθεί και στο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά,χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει λάβει σχετική απόφαση καθώς,μεταξύ άλλων,το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών συγκαλείται μόνον μετά από πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού.

Πάντως, με το ίδιο αίτημα επισκέπτεται αύριο τον κ. Παυλόπουλο ο Πρόεδρος του Ποταμιού κ. .

Υπενθυμίζεται πως το κάλεσε νωρίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καλέσει το πρωί της Δευτέρας τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις.

«Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Περιμένουμε την υπεύθυνη αντίδραση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας»,αναφέρει σε ανακοίνωσή του το .

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση