Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυρ. Μητσοτάκης: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών υπό Παυλόπουλο
Κυρ. Μητσοτάκης: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών υπό Παυλόπουλο

Κυρ. Μητσοτάκης: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών υπό Παυλόπουλο

Τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. .

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, σημειώνει ότι ακόμη και τώρα μπορούν να αναζητηθούν ισοδύναμα περικοπής των δαπανών προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση της φορολόγησης των πολιτών.

Ανάλογες προτάσεις προκειμένου να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία έχουν υποβληθεί και στο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά,χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει λάβει σχετική καθώς,μεταξύ άλλων,το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών συγκαλείται μόνον μετά από πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού.

Πάντως, με το ίδιο αίτημα επισκέπτεται αύριο τον κ. Παυλόπουλο ο του Ποταμιού κ. .

Υπενθυμίζεται πως το Ποτάμι κάλεσε νωρίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη να καλέσει το πρωί της Δευτέρας τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις.

«Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Περιμένουμε την υπεύθυνη αντίδραση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας»,αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aλλαγή παραγωγικού μοντέλου της χώρας #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/QNwoEuiJwU -

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

  • Δωροθέα Κολυνδρίνη: Επαναλειτουργία του ιστορικού «Μουτζούρη» στο Πήλιο #Μουτζούρης - https://t.co/1QFXrufECg -

"Αλιεύοντας" την είδηση