Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΚΕ:Ενιαία συμφωνία, διαφορετικά δε θα είναι βιώσιμη
ΚΕ:Ενιαία συμφωνία, διαφορετικά δε θα είναι βιώσιμη

ΚΕ:Ενιαία συμφωνία, διαφορετικά δε θα είναι βιώσιμη

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ενιαία συμφωνία στη συνεδρίαση της ΚΕ αλλιώς δε θα υπάρξει βιωσιμότητα», ανέφερε σύμφωνα με τον Αθηναϊκό Πρακτορείο πηγή της κυβέρνησης που συμμετέχει  της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν υπάρξει συμφωνία θα πρέπει να είναι μία και ενιαία, διαφορετικά δε θα είναι βιώσιμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πηγή τόνισε ότι το ΔΝΤ έχει θέση υπέρ της διαγραφής μέρους του χρέους της χώρας ώστε να καταστεί βιώσιμο, ωστόσο τέτοιο θέμα δεν συζητά ούτε η Επιτροπή, ούτε η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Ωστόσο στην κυβέρνηση υπάρχει η εκτίμηση ότι μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα υπάρξει συμφωνία.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και της κοινοβουλευτικής ομάδας εξελίσσεται από το μεσημέρι στο πλαίσιο των γνωστών θέσεων που υποστηρίζουν οι τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Απόψε θα διανεμηθεί σχέδιο πολιτικής απόφασης, ενώ αναμένεται ότι όλες οι τάσεις , αλλά και μεμονωμένα στελέχη θα καταθέσουν πολλές τροπολογίες.

Ο Θανάσης Πετράκος, βουλευτής και στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας είπε ότι είναι αναγκαία η προετοιμασία του λαού για μια εναλλακτική λύση και πρόσθεσε την αντίθεσή του στην θέση για πάση θυσία παραμονή της χώρας στο ευρώ.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με 26 επιβάτες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο Βόλο - https://t.co/yurxbomC0C -

  • Οδηγούσε μεθυσμένος - https://t.co/JuHSs2zeHi -

  • Αθώος ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγελής - https://t.co/cTLytUnRgg -

"Αλιεύοντας" την είδηση