Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταγγελίες κατά του Πάνου Καμμένου από καταδικασμένο για ναρκωτικά
Καταγγελίες κατά του Πάνου Καμμένου από καταδικασμένο για ναρκωτικά

Καταγγελίες κατά του Πάνου Καμμένου από καταδικασμένο για ναρκωτικά

Ένας καταδικασμένος πρωτοδίκως σε ισόβια για την υπόθεση μεταφοράς των 2 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «Noor 1», ονόματι Μάκης ιαννουσάκης καταγγέλλει δημόσια με συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι δέχθηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για να δώσει συγκεκριμένη στις Αρχές επί της υπόθεσης του «Noor 1».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ενδιαφερθεί καμία αρμόδια αρχή της επίσημης ελληνικής πολιτείας να καλέσει τον κύριο Καμμένο προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, ο δε κύριος Καμμένος – μέχρι στιγμής – δεν έχει δώσει καμία απολύτως απάντηση ή διάψευση για το θέμα.

Ο κ. Μάκης ιαννουσάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News της ς, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αναφέρω τον κ. Καμμένο, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο στη φυλακή, με ενημέρωσε ότι θα έρθει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, η κ. Τζίβα, προκειμένου να δώσω την εις βάρος του κ. Μαρινάκη. Του είπα ότι δεν έχω να δώσω καμία κατάθεση».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς επικοινώνησε με τον υπουργό, απάντησε:

«Βρήκε τον τρόπο. Επικοινώνησε και με τον αρχιφύλακά μου. Και μου ζήτησε να δώσω την περιβόητη κατάθεση. Μου είπε ότι, αν το έκανα, θα ήταν δίπλα μου όλη η , ότι είναι ενημερωμένη ήδη όλη η ».

Η άρνησή του, όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, του κόστισε δύο επιθέσεις μέσα στη φυλακή, καθώς αφέθηκε απροστάτευτος αν και ήταν βασικός πληροφοριοδότης των Αρχών.

«Εκατό φορές τη μέρα να με σφάζουν, δεν θα με γονατίσουν. Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ έναν αθώο στη φυλακή», λέει.

Αποκαλύπτει, δε, ότι έχει δώσει όλα τα στοιχεία που του έχουν ζητήσει για τους χρηματοδότες, οι οποίοι είναι Τούρκοι, έναν χρόνο πριν ξεκινήσει το δικαστήριο, στις 20/11/2015. Όμως τα εντάλματα δεν έχουν βγει. Ο λόγος κατά τον κ. Γιαννουσάκη είναι «για να μπορεί να συντηρείται στην κοινή γνώμη η εμπλοκή του κ. Μαρινάκη, διότι αν έβγαιναν τα εντάλματα θα τελείωνε η συζήτηση για τη χρηματοδότηση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Γιαννουσάκης, όλα τα παραπάνω για τις πιέσεις που δέχθηκε τα έχει αποστείλει εγγράφως στον .Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, πώς θα αντιδράσει η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθ Αλέξης .

 

 

Πηγή: newsbomb.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση