Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Καταγγελία Λαϊκής Ενότητας για σύλληψη μελών ERTOPEN
Καταγγελία Λαϊκής Ενότητας για σύλληψη μελών ERTOPEN

Καταγγελία Λαϊκής Ενότητας για σύλληψη μελών ERTOPEN

Η Λαϊκή Ενότητα ς καταγγέλει την “βάναυση και αυθαίρετη”, όπως την χαρακτηρίζει, σύλληψη των συνεργατών της ERT αναφέροντας σε σχετική της ανακοίνωση τα παρακάτω:

“Δεν πρόλαβε να ορκιστεί η και το μνημονιακό της ξεκίνησε με μια αυταρχική, αυθαίρετη, βάναυση και εκδικητική σύλληψη του Παναγιώτη Καλφαγιάννη, Προέδρου της ΠΟΣΠ και βασικού συντελεστή του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοσταθμού εργαζομένων της , του Δημήτρη Κούνη, Ταμία της ΠΟΣΠΕΡΤ και του Κώστα Πετράκη, αλληλέγγυου της ERTOPEN.

Οι λόγοι της αυταρχικής σύλληψης είναι ανυπόστατοι και οι προβαλλόμενες δικαιολογίες προσβάλλουντην νοημοσύνη των πολιτών και την ίδια της .

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και την ελεύθερη και ανεμπόδιστη λειτουργία της ERTOPEN.”

 

για συλλήψεις

Σήμερα το πρωί μετέβη στο Κυψέλης ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης , όπου κρατούνται μετά από σύλληψή τους ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης, βασικοί συντελεστές της ERTOPEN.

Ο πρόεδρος της κατήγγειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις αυταρχικές συλλήψεις και ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή τους.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε τα εξής: “Η ERTOPEN λειτουργεί εδώ και δυόμιση χρόνια ως αυτοδιαχειριζόμενος ραδιοσταθμός εργαζομένων της ΕΡΤ, από τότε που έπεσε το “μαύρο” στην ΕΡΤ. Από το ελεύθερο μικρόφωνο της ERTOPEN έχει “παρελάσει” σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Μέχρι τώρα όμως, ουδείς διανοήθηκε να προβεί σε αυταρχικές κινήσεις που απειλούν με κλείσιμο μία δημοκρατική αντιμνημονιακη φωνή στα ερτζιανά. Η κυβέρνηση είναι υπόλογη και υπεύθυνη.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση