Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Καταλήψεις σε σχολή του ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από αντιεξουσιαστές
Καταλήψεις σε σχολή του ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από αντιεξουσιαστές

Καταλήψεις σε σχολή του ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από αντιεξουσιαστές

Σε δύο ακόμη καταλήψεις, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στη Σχολή Θεάτρου του Αριστοτελείου, προχώρησαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου  διαμαρτυρόμενοι για  τη μεταγωγή του Κ. Γιαγτζόγλου στις .

Συγκεκριμένα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο,

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταληψίες, κλείδωσαν από τη νύχτα την κεντρική είσοδο, ενώ σήμερα το πρωί επιτρέπουν την είσοδο των φοιτητών, όχι όμως και τη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών.

Σε ανάρτησή τους σε του αντιεξουσιαστικού χώρου οι αλληλέγγυοι τονίζουν ότι η πράξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις ενέργειες που γίνονται σε όλη τη χώρα ως «ένδειξη συάστασης» στον απεργό πείνας και δίψας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

“Σήμερα το βράδυ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καταλαμβάνουμε το κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ένδειξη ς στον αναρχικό απεργό πείνας και δίψας τίνο Γιαγτζόγλου. Ο σύντροφος σήμερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό οσοκομείο Λάρισας έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις , όπου και κρατείται».

Υπό κατάληψη βρίσκεται επίσης η Σχολή Θεάτρου του Α , σύμφωνα με ανάρτηση στον ίδιο ιστότοπο και «σε ένδειξη ς με τον απεργό πείνας Κ.Γιαγτζόγλου».

Οι αναρχικοί καλούν μάλιστα σε «πλαισίωση της κατάληψης» ενώ έχουν προγραμματίσει  «συνέλευση κατάληψης» στις 13:00

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση