Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καταλήψεις σε σχολή του ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από αντιεξουσιαστές
Καταλήψεις σε σχολή του ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από αντιεξουσιαστές

Καταλήψεις σε σχολή του ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από αντιεξουσιαστές

Σε δύο ακόμη καταλήψεις, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στη Σχολή Θεάτρου του Αριστοτελείου, προχώρησαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου  διαμαρτυρόμενοι για  τη μεταγωγή του Κ. Γιαγτζόγλου στις Λάρισας.

Συγκεκριμένα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προχώρησαν σε του κτιρίου Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο,

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταληψίες, κλείδωσαν από τη νύχτα την κεντρική είσοδο, ενώ σήμερα το πρωί επιτρέπουν την είσοδο των φοιτητών, όχι όμως και τη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών.

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι αλληλέγγυοι τονίζουν ότι η πράξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις ενέργειες που γίνονται σε όλη τη χώρα ως «ένδειξη συμπαράστασης» στον απεργό πείνας και δίψας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

“Σήμερα το βράδυ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καταλαμβάνουμε το κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου. Ο σύντροφος σήμερα μεταφέρθηκε στο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις Λάρισας, όπου και κρατείται».

Υπό βρίσκεται επίσης η Σχολή Θεάτρου του ΑΠΘ , σύμφωνα με ανάρτηση στον ίδιο ιστότοπο και «σε ένδειξη αλληλεγγύης με τον απεργό πείνας Κ.Γιαγτζόγλου».

Οι αναρχικοί καλούν μάλιστα σε «πλαισίωση της κατάληψης» ενώ έχουν προγραμματίσει  «συνέλευση κατάληψης» στις 13:00

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση