Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κ. Παπανάτσιου: «Επιβεβλημένη η παράταση στη καταχώρηση τιμολογίων στην πλατφόρμα myΘέρμανση»
Κ. Παπανάτσιου: «Επιβεβλημένη η παράταση στη καταχώρηση τιμολογίων στην πλατφόρμα myΘέρμανση»

Κ. Παπανάτσιου: «Επιβεβλημένη η παράταση στη καταχώρηση τιμολογίων στην πλατφόρμα myΘέρμανση»

Για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη δυνατότητα καταχώρησης λογαριασμών- τιμολογίων λοιπών καυσίμων στην εφαρμογή MyΘέρμανση με αποτέλεσμα να αποκλείονται από την των χρημάτων που δικαιούνται, κατατέθηκε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών στην , με πρωτοβουλία της πρώην υπουργού Οικονομικών Κ. , από 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η αναφέρει ότι με την υπουργική απόφαση 1275/17-12-2020 όπου αποφασίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους που χρησιμοποιούν ή λοιπά οι δικαιούχοι λοιπών καυσίμων θα έπρεπε να καταχωρήσουν τα τιμολόγια-λογαριασμούς στην πλατφόρμα myΘέρμανση έως και 31-3-20201, ώστε να λάβουν χρημάτων έως και τις 26-4-2021.
Όμως σε πολλές περιπτώσεις λογαριασμοί- τιμολόγια εκδόθηκαν σε ημερομηνίες μεταγενέστερες από τις εταιρείες παρόχους ή καθυστέρησαν να φτάσουν από το στους παραλήπτες.

Η κα σημειώνει τέλος ότι το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι οι δικαιούχοι να μην μπορούν να καταχωρήσουν τα τιμολόγια στις προβλεπόμενες ημερομηνίες στην εφαρμογή MyΘέρμανση και να χάσουν το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων στους λογαριασμούς τους, κάτι που προφανώς είναι άδικο από τη στιγμή που δεν ευθύνονται για τις καθυστερήσεις.

Με βάση τα παραπάνω οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ερωτάνε τον υπουργό αν θα υπάρξει η δυνατότητα ανοίγματος της πλατφόρμας myΘέρμανση, ώστε να μπορέσουν οι ή λογιστές να καταχωρήσουν τα τιμολόγια που έχουν έρθει καθυστερημένα στα χέρια τους και να λάβουν τα χρήματα που δικαιούνται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε #σκάφος στα Πευκάκια #σκάφος - https://t.co/MpNGO0pYNb -

  • Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου #ΑγίουΙωάννουτουΘεολόγου - https://t.co/kq5Z0IxfUg -

  • Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο #ΡίτσιΚιτόκο - https://t.co/Ex2LvE1fV1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση