Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Η Ζέττα Μ. Μακρή  για την αποκατάσταση ιεραρχικής ομαλότητας και για τους αξιωματικούς αποφοίτους ΑΣΣΥ έτους 1991 
Η Ζέττα Μ. Μακρή  για την αποκατάσταση ιεραρχικής ομαλότητας και για τους αξιωματικούς αποφοίτους ΑΣΣΥ έτους 1991 

Η Ζέττα Μ. Μακρή  για την αποκατάσταση ιεραρχικής ομαλότητας και για τους αξιωματικούς αποφοίτους ΑΣΣΥ έτους 1991 

Η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας,  Ζέττα Μ. Μακρή, επιμένει στο θέμα της αποκατάστασης της ιεραρχικής ομαλότητας για τους αξιωματικούς αποφοίτους ΑΣΣΥ συμπληρώνοντας την από 1-11-2019 κοινοβουλευτική της ερώτηση με την νέας, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, που έχει ως θέμα τη συμπερίληψη και των Αξιωματικών ΑΣΣΥ καταταγέντων 1991.

Συγκεκριμένα, η περίπτωση των ως άνω αξιωματικών είναι περισσότερο σύνθετη καθώς, για αυτούς, όχι μόνο προκύπτει αναιτιολόγητη εξομοίωση με τις μονιμοποιηθείσες εθελόντριες του Ν. 705/1977 (τόσο η μεταξύ τους προέλευση όσο και τα τυπικά προσόντα τους είναι εξαιρετικά διακριτά) αλλά και χρονικό βαθμολογικό χάσμα με τους Αξιωματικούς ΑΣΣΥ καταταγέντες το έτος 1990.

Η εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 32 παρ.1 του Ν.4609/19, του άρθρου 4, παρ. 3, όπως και του άρθρου 37 του Ν.4494/2017, καθώς και του άρθρου 18 παρ. 26 του Ν.4407/ όχι μόνο κλυδώνισε την εμπιστοσύνη των Αξιωματικών ΑΣΣΥ προς την αλλά και είχε ως αποτέλεσμα τη διασάλευση του αισθήματος δίκαιης αντιμετώπισης των υπηρετούντων στο στράτευμα μέσω διοικητικών ενεργειών και διαδικασιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση