Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Η Ν.Δ. διέγραψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη
Η Ν.Δ. διέγραψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Η Ν.Δ. διέγραψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Στη διαγραφή του Θοδωρή Ζκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της στην προχωρά η Νέα , μετά τη δήλωση του «γαλάζιου» ευρβωουλευτή ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί εφόσον εφαρμοστεί η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για αποβολή του Κ και της ς από το πρωτάθλημα.

«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν εκβιάζεται. Με απόφαση του πρωθυπουργού διαγράφεται από την της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο ο Θ.Ζκης», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ανακοίνωσε επίσης ότι ο πρωθ αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές στο ποδόσφαιρο, όπως αυτή που αποφασίστηκε από την ΕΕΑ, χθες.

«Την που η χ κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Ελληνα πολίτη», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση