Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για δημοσίευμα εφημερίδας
Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για δημοσίευμα εφημερίδας

Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για δημοσίευμα εφημερίδας

Απάντηση σε δημοσίευμα που έκανε λόγο για «θησαυρό 19.000.000 που βρέθηκε σε ειδική κρύπτη σε σπίτι πολιτικού του », δίνει ο πρώην υπουργός ς Άμυνας, .

Με δήλωσή του αναφέρει ότι «οι φτηνοί συκοφάντες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη» και προσθέτει ότι το δημοσίευμα δεν έγινε τυχαία καθώς «αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον στην αναίρεση του και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον του».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της ς θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. νωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση