Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Η αντίδραση του Αλ. Τσίπρα στην ένταση που δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του
Η αντίδραση του Αλ. Τσίπρα στην ένταση που δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του

Η αντίδραση του Αλ. Τσίπρα στην ένταση που δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του

Ως «απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική μπορούν να προσέλθουν και όσοι διαφωνούν», αντιμετώπισε το μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλέξης ς.

Το περιστατικό συνέβη στην αρχή της ομιλίας του και σε στιγμή που ο κ. ς αναφερόταν σε παλαιότερη εξαγγελία του.

Στο σημείο μερίδα των συγκεντρωμένων αντέδρασαν με αποδοκιμασίες, σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον κάποιου πολίτη που επιχείρησε να διακόψει  την ομιλία του πρωθυπουργού, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή».

Η αντίδραση του κ. Τσίπρα ήταν η εξής:

«Φίλες και φίλοι, πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτή είναι η απτή απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική ,  μίας δημοκρατικής δύναμης, μπορούν να έχουν το θάρρος να έρθουν κάποιοι με διαφορετική   Πείτε μου εσείς που αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό, στις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς, του μίσους και της ς;» είπε ο Αλέξης και συνέχισε:

«Εδώ μπορούν να ρθουν γιατί ξέρουν ότι εδώ είμαστε δημοκράτες πολίτες, με στο διάλογο, την αντιπαράθεση των απόψεων. Αλλά γνωρίζουν ότι εδώ χτυπά η της δημοκρατίας, εδώ χτυπάει η του ζωντανού διαλόγου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση