Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής Ασύλου υποβλήθηκε από την κυβέρνηση
Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής Ασύλου υποβλήθηκε από την κυβέρνηση

Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής Ασύλου υποβλήθηκε από την κυβέρνηση

Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.

«Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 ς στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών».

Δ: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα ακύρωσης κατά της χορήγησης ασύλου;

Εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη , ζητά η έα με ανακοίνωσή της, για την αίτηση ακύρωσης κατά της χορήγησης πολιτικού ασύλου σε έναν από τους οκτώ ς αξιωματικούς που αποφάσισε η η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Προσφυγών.

«“Ως κράτος δικαίου η Ελλάδα σέβεται την διάκριση των εξουσιών” και “πράττει τα δέοντα για να έχουν δίκαιη δίκη” οι οκτώ δήλωσε προσφάτως ο κ. Αλ. Τσίπρας και μάλιστα παρουσία του Τούρκου Προέδρου κ. . Κατόπιν τούτου το ερώτημα που έχουν οι πολίτες και οφείλει να απαντήσει ο πρωθ είναι αυτονόητο: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση υπέβαλε σήμερα αίτηση ακύρωσης κατά της χορήγησης πολιτικού ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Προσφυγών για τον πρώτο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς;», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα .

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση