Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επίθεση Κουντουρά στη Χρυσή Αυγή
Επίθεση Κουντουρά στη Χρυσή Αυγή

Επίθεση Κουντουρά στη Χρυσή Αυγή

Την προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων κατήγγειλε στη η Υπουργός Τουρισμού Έλενα , απαντώντας σε ερώτηση του της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, σχετικά με την υπηρεσιακών κινητών τηλεφώνων του Υπουργείου.

Η Ε. τόνισε ότι η σχετική ερώτηση υποβαθμίζει τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και σε καμία περίπτωση δεν προασπίζει το συμφέρον, ούτε το εύλογο ενδιαφέρον για τη διασφάλιση των δημοσίων οικονομικών. Καθώς, αναπαράγει δημοσιεύματα που διακινούνται από συγκεκριμένα παράκεντρα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις για την ίδια και να επιχειρήσουν να την πλήξουν σε ηθικό επίπεδο, επειδή δεν μπορούν να ασκήσουν αντιπολίτευση στο της Κουντουρά στον τουρισμό, που πετυχαίνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και απέδωσε την περασμένη χρονιά 33 εκατ. τουρίστες και 21 δισ. . 
Οι εν λόγω συσκευές κινητής ς αποκτήθηκαν συνολικά από το 2015 έως σήμερα για να καλύψουν υπηρεσιακές ανάγκες της Υπουργού και των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου, όπως συμβαίνει σε όλα τα Υπουργεία και αποτελούν περιουσία του Δημοσίου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση