Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίθεση Κουντουρά στη Χρυσή Αυγή
Επίθεση Κουντουρά στη Χρυσή Αυγή

Επίθεση Κουντουρά στη Χρυσή Αυγή

Την προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων κατήγγειλε στη Βουλή η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, σχετικά με την αγορά υπηρεσιακών κινητών τηλεφώνων του Υπουργείου.

Η Ε.Κουντουρά τόνισε ότι η σχετική ερώτηση υποβαθμίζει τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και σε καμία περίπτωση δεν προασπίζει το δημόσιο συμφέρον, ούτε το εύλογο ενδιαφέρον για τη διασφάλιση των δημοσίων οικονομικών. Καθώς, αναπαράγει δημοσιεύματα που διακινούνται από συγκεκριμένα παράκεντρα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις για την ίδια και να επιχειρήσουν να την πλήξουν σε ηθικό επίπεδο, επειδή δεν μπορούν να ασκήσουν αντιπολίτευση στο έργο της Κουντουρά στον τουρισμό, που πετυχαίνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και απέδωσε την περασμένη χρονιά 33 εκατ. τουρίστες και 21 δισ. ευρώ έσοδα. 
Οι εν λόγω συσκευές κινητής τηλεφωνίας αποκτήθηκαν συνολικά από το 2015 έως σήμερα για να καλύψουν υπηρεσιακές ανάγκες της Υπουργού και των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου, όπως συμβαίνει σε όλα τα Υπουργεία και αποτελούν περιουσία του Δημοσίου.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση