Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επίθεση Άγκυρας κατά Τσίπρα
Επίθεση Άγκυρας κατά Τσίπρα

Επίθεση Άγκυρας κατά Τσίπρα

«Απρεπή» χαρακτηρίζει η Αγκυρα, όσα ανέφερε χθες ο Αλέξης Τσίπρας κατά  την κοινή συνέντευξή του με τον πρόεδρο της ς Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά «επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς στον Ελληνα πρωθυπουργό, Αλέξη »

Στην που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο σχολιάζει: «τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν τιμούν ούτε την προσωπικότητα του κ. , ούτε το αξίωμα που κατέχει» και προσθέτει πως η Αγκυρα αναμένει μια πιο υπεύθυνη στάση από τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης.

Χθες ο Ελληνας πρωθ έστειλε στην Αγκυρα, με αφορμή τις τουρκικές απειλές για τις της Λευκωσίας στην κυπριακή , λεγοντας χαρακτηριστικά πως «ο για να προστατεύει δεν χρειάζεται πάντα να γαυγίζει» ενώ έκανε έκκληση για σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου.

Η αντίδραση της τουρκικού υπουργείου έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα  με τη γείτονα, η οποία σε μια προσπάθεια να δηλώσει παρούσα στην περιοχή που γίνονται οι έστειλε ξανά στο σημείο το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος Μπαρμπαρός.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση