Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα
Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα

Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα

Ο αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης βρίσκεται σήμερα στην όπου θα λάβει το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού.
Το εν λόγω τιμητικό βραβείο αποτελεί του έργου του Χρήστου Στυλιανίδη ως Επιτρόπου της ΕΕ αρμόδιου για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, ιδίως υπέρ της προώθησης και της παροχής βοήθειας προς τα ευάλωτα στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το βραβείο αυτό, το οποίο θα απονεμηθεί παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι η μεγαλύτερη διάκριση που παρέχεται από το Χαμόγελο του Παιδιού. Χάρη στη της ανθρωπιστικής βοήθειας από την , το Χαμόγελο του Παιδιού υλοποίησε ανθρωπιστικά έργα στην Ελλάδα, που παρείχαν σε εκατοντάδες ευάλωτους ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, θύματα κακοποίησης και παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο βίας, εμπορίας και παράνομης ς.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Επίτροπος θα συναντηθεί επίσης με τον δήμαρχο της ς Κώστα Μπακογιάννη και με τον Νίκο Χαρδαλιά, Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για να συζητήσουν την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής ς της ΕΕ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση