Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα
Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα

Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα

Ο αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα όπου θα λάβει το «Ανδρέας Γιαννόπουλος» από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού.
Το εν λόγω τιμητικό βραβείο αποτελεί αναγνώριση του έργου του Χρήστου Στυλιανίδη ως Επιτρόπου της ΕΕ αρμόδιου για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, ιδίως υπέρ της ς και της παροχής ς προς τα ευάλωτα παιδιά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το βραβείο αυτό, το οποίο θα απονεμηθεί παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής ς, είναι η μεγαλύτερη που παρέχεται από το Χαμόγελο του Παιδιού. Χάρη στη της ανθρωπιστικής ς από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Χαμόγελο του Παιδιού υλοποίησε ανθρωπιστικά έργα στην Ελλάδα, που παρείχαν προστασία σε εκατοντάδες ευάλωτους ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, τα κακοποίησης και παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο βίας, εμπορίας και παράνομης διακίνησης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Επίτροπος θα συναντηθεί επίσης με τον δήμαρχο της Αθήνας Κώστα και με τον ίκο Χαρδαλιά, Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για να συζητήσουν την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση