Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα
Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα

Επίσκεψη του Επιτρόπου Χρήστου Στυλιανίδη σήμερα στην Αθήνα

Ο αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα όπου θα λάβει το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού.
Το εν λόγω τιμητικό βραβείο αποτελεί αναγνώριση του έργου του Χρήστου Στυλιανίδη ως Επιτρόπου της ΕΕ αρμόδιου για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, ιδίως υπέρ της προώθησης και της παροχής βοήθειας προς τα ευάλωτα παιδιά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το βραβείο αυτό, το οποίο θα απονεμηθεί παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι η μεγαλύτερη διάκριση που παρέχεται από το Χαμόγελο του Παιδιού. Χάρη στη χρηματοδότηση της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Χαμόγελο του Παιδιού υλοποίησε ανθρωπιστικά έργα στην Ελλάδα, που παρείχαν προστασία σε εκατοντάδες ευάλωτους ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, θύματα κακοποίησης και παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο βίας, εμπορίας και παράνομης διακίνησης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Επίτροπος θα συναντηθεί επίσης με τον δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη και με τον Νίκο Χαρδαλιά, Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για να συζητήσουν την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πάνω από 1,5εκ. ευρώ στους δήμους της Μαγνησίας για λειτουργικές δαπάνες - https://t.co/3PI7RWGfwL -

  • Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου η ΔΕΗ με 8 πακέτα - https://t.co/IWdLj4iDiI -

  • Συρία: 72 άμαχοι, 224 μαχητές των SDF και 183 αντάρτες σύμμαχοι των Τούρκων νεκροί μετά από 8 μέρες μαχών… - https://t.co/J4RFxTcgp4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση