Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΕΠΑΜ για Μέρκελ και επιτήρηση συνόρων από την Τουρκία
ΕΠΑΜ για Μέρκελ και επιτήρηση συνόρων από την Τουρκία

ΕΠΑΜ για Μέρκελ και επιτήρηση συνόρων από την Τουρκία

Με σχετικό δελτίο τύπου το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο σχολιάζει και επικρίνει την τελευταία δήλωση της καγκελαρίου Α. Μέρκελ σχετικά με την των συνόρων μας από την Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα:

“Το ΕΠΑΜ καταδικάζει απερίφραστα την δήλωση της καγκελαρίου της Γερμανίας «… περί επιτήρησης των συνόρων μας με τη στήριξη της Τουρκίας, αφού μόνη της η χώρα μας δεν μπορεί να το κάνει …». Η δήλωση αυτή μας δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία, αφού έρχεται να γίνει λίγο μετά τη δήλωση του κυρίου Τσίπρα «ότι οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα» και φυσικά μας προδιαθέτει για το τι πρόκειται να επακολουθήσει το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Το ΕΠΑΜ καταγγέλλει τις δηλώσεις αυτές της κ. Μέρκελ, οι οποίες αποτελούν απευθείας παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας. Αντί αυτού, θα περίμενε κανείς από την Καγκελάριο, να παροτρύνει και να συστήσει στην να λάβει για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών από το έδαφος της προς την Ελλάδα και όχι να της «ανοίγει την όρεξη» για την περαιτέρω παραβίαση των Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, με πρόσχημα τώρα το προσφυγικό.

Το ΕΠΑΜ ακόμη μία φορά και με αυτήν την ευκαιρία, καλεί τον Ελληνικό λαό σε εγρήγορση.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση