Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επαφές Τσίπρα με αξιωματούχους, επιχειρηματίες και ομογενειακές οργανώσεις στο Σικάγο
Επαφές Τσίπρα με αξιωματούχους, επιχειρηματίες και ομογενειακές οργανώσεις στο Σικάγο

Επαφές Τσίπρα με αξιωματούχους, επιχειρηματίες και ομογενειακές οργανώσεις στο Σικάγο

Συνέχεια των επαφών με ανώτερους Αμερικανούς αξιωματούχους, Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες και ομογενειακές οργανώσεις περιλαμβάνει το σημερινό του Αλέξη , ο οποίος συμμετείχε χθες το βράδυ σε δείπνο εργασίας με επιχειρηματίες και επενδυτές.

Ο πρωθ θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση στις 9:00 το πρωί (17:00 ώρα Έλλάδος) με τον Γερουσιαστή Dick Durbin και στη συνέχεια πρωινό εργασίας με τον Γερουσιαστή και στελέχη της Ομογένειας. Στις 11:15 (19:15 ώρα Ελλάδος) θα επισκεφθεί τα Cinespace Studios, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο τους Alex Pissios.

Για τις 17:30 (1:30 ώρας Ελλάδος) έχει προγραμματιστεί δεξίωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο προς τιμήν του πρωθυπουργού στο National Hellenic Museum, όπου ο κ. ς θα απευθύνει χαιρετισμό. Στις 19:30 (3:30 ώρα Ελλάδος) ο πρωθ θα έχει δείπνο εργασίας με Ομοσπονδιακούς και Πολιτειακούς Βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και ομογενειακές οργανώσεις.

Η Ελλάδα, η της ελληνικής ς και οι προοπτικές που παρουσιάζονται στο δρόμο προς την οριστική έξοδο από το τον Αύγουστο του 2018, παράλληλα με τον ρόλο της χώρας στις ευρωπαϊκές και τις περιφερειακές εξελίξεις, αλλά και η σημασία της ελληνικής ομογένειας στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο και των σημερινών συναντήσεων του πρωθυπουργού.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση