Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ένταση και φαιδρότητα στην αποκάλυψη του «μνημείου των νεκρών» της ΕΡΤ
Ένταση και φαιδρότητα στην αποκάλυψη του «μνημείου των νεκρών» της ΕΡΤ

Ένταση και φαιδρότητα στην αποκάλυψη του «μνημείου των νεκρών» της ΕΡΤ

«Στ κάγκελ της ΕΡΤ δεν μπήκε το τανκς και κανένας Ντερτιλής δεν δολοφόνησε το Διομήδη Κομνηνό και τα άλλα παιδιά την επομένη του Πολυτεχνείου. Στην ΕΡΤ μπήκε, όμως, το τανκς της ανεργίας και της ανς, και αυτή η αν και η ανεργία είναι που έστειλε τους ανθρώπους στον άλλο κόσμο».

Με αυτή τη φράση, του επικεφαλής της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, κορυφώθηκε σήμερα το κυβερνητικό αφήγημα προς «τιμήν των 23 εργαζομένων και αλληλέγγυων που έχασαν τη ζωή τους τη διετία 2013-2015» εξαιτίας της ς της ς Κατά την του επικεφαλής της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, δε, και πριν αυτός φτάσει στο σημείο σύγκρισης του Πολυτεχνείου με την ΕΡΤ, υπήρξαν συνεχείς διακοπές εκ μέρους της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή. Εν τέλει ο κ. Τσακνής δεν άντεξε και απευθυνόμενος προς την πρώην , δια του μικροφώνου, είπε: «Θα βγάλετε, επιτέλους, το σκασμό; Σκάσε!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη της ΕΡΤ γίνεται λόγος για 23 εργαζόμε και αλληλέγγυους που στη διάρκεια της διετίας 2013 – 2015 έφυγαν από τη ζωή, από αιτίες που συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

 

To μνηνείο που τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ, φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος, ο οποίος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα απο την ΠΟΣΠΕΡΤ.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση