Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ένταση Καμμένου με Μαξίμου για τις περικοπές στην Άμυνα
Ένταση Καμμένου με Μαξίμου για τις περικοπές στην Άμυνα

Ένταση Καμμένου με Μαξίμου για τις περικοπές στην Άμυνα

Σε μία κλωστή κρέμεται η κυβερνητική συνοχή καθώς η στην επιστολή του κ. Αλέξη προς τους δανειστές σε περικοπές στον τομέα άμυνας 200 συν 400 εκατομμύρια ευρώ τη διετία 2015 – δοκιμάζει την συνύπαρξη μεταξύ των κ.κ. και Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η δημοσιοποίηση της επιστολής προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Υπουργού Άμυνας, ο οποίος φέρεται να είχε εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλεψη περικοπών στις αμυντικές άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι στη νεότερη πρόταση της Αθήνας προς το θα αφαιρεθεί η δέσμευση για επιπλέον περικοπές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι η δικομματική εισέρχεται σε φάση έντονης περιδίνησης, και λόγω των διαφορετικών προτεραιοτήτων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Για τους τελευταίους, οι μικρές περικοπές στην και η διατήρηση της έκπτωσης του 30% στο των νησιών του Αιγαίου στη με τους εταίρους αποτελούν, όπως δηλώνουν, τις απαραβίαστες κόκκινες γραμμές τους.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση