Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ενημερωτικό φάκελο επέδωσε το “δ” στους βουλευτές της Μαγνησίας
Ενημερωτικό φάκελο επέδωσε το “δ” στους βουλευτές της Μαγνησίας

Ενημερωτικό φάκελο επέδωσε το “δ” στους βουλευτές της Μαγνησίας

Το δ, το πρώτο υπερκομματικό πολιτικό κίνημα, έχοντας διανύσει ήδη 19 μήνες ζωής και με αριθμό υποστηρικτών που προσεγγίζει τους εννέα χιλιάδες, εκκινεί διαδικασίες για την επίτευξη του πρώτου βήματος της στρατηγικής του (προσέγγιση βουλευτών και υπουργών). Είναι μια δέσμευση που έχει αναλάβει να υλοποιήσει μετά τη συγκέντρωση των πέντε χιλιάδων υποστηρικτών.

Στις 6-7-2018 παρέδωσαν τον ενημερωτικό φάκελο στους του Νομού Μαγνησίας που διατηρούν πολιτικό γραφείο στο νομό, ώστε να καταστήσουν σαφή τη δράση τους, τους στόχους τους, καθώς και τη δέσμευση που έχουν αναλάβει απέναντι σε χιλιάδες πολίτες.

ια την υλο αυτού του πρώτου  βήματος, δημιούργησαν  έναν ενημερωτικό φάκελο τον οποίο  θα παραδώσουν σε όλους τους του κοινοβουλίου, εσωκλείοντας το εξής περιεχόμενο:

  • ένα 12-σέλιδο έντυπο, το οποίο αναφέρει τι είναι το δ, τις δέκα ιδέες (ανάλυση του προτος, της πρότασης του δ, της εφαρμογής της εν λόγω ιδέας καθώς και τι αλλαγές θα επιφέρει αυτή), όπως και λίγα λόγια για τη στρατηγική του κινήματος.
  • ένα φυλο, στο οποίο εκτός της ονομαστικής αναγραφής των δέκα ιδεών «κοινής λογικής» αποτυπώνεται και μία χρονογραμμή που μαρτυρά κάποια εκ των γεγονότων-ορόσημο που προκάλεσαν την του αριθμού των υποστηρικτών.
  • Ένα έγγραφο με σαφή

1) της επιθυμίας μας – εντός ενός μηνός από την κατάθεσης του φακέλου – να πραγματοποιηθεί των εκπροσώπων του κινήματος με τους βουλευτές,

2) περί του ειδικού προγράμματος ενημέρωσης προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες, με σκοπό την ενημέρωση επί της εξέλιξης των συναντήσεων και

3) της ευχέρειας που τους παρέχεται να επιλέξουν οι τελευταίοι όσες από τις δέκα ιδέες επιθυμούν να υποστηρίξουν εμπράκτως.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση