Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Εκλογή νέου Πανελλαδικού Συμβουλίου και νέας Εκτελεστικής Γραμματείας
Εκλογή νέου Πανελλαδικού Συμβουλίου και νέας Εκτελεστικής Γραμματείας

Εκλογή νέου Πανελλαδικού Συμβουλίου και νέας Εκτελεστικής Γραμματείας

Στο 14ο Τακτικό Συνέδριο Οικολόγων Πράσινων

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Απριλίου οι εργασίες του 14ου ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, μεταξύ άλλων, εξελέγη το νέο 33μελές Πανελλαδικό Συμβούλιο και η νέα 6μελής Εκτελεστική ραμματεία.

Πιο αναλυτικά: Η σύνθεση της 6μελούς Εκτελεστικής ραμματείας του κόμματος, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 14 -15 Απριλίου κατά το 14ο Τακτικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων στην Αθήνα, διαμορφώνεται ως έξης: Μανώλης Βέμης (συντονιστής ΕΓ), Χριστίνα Ευθυμιάτου και Φίλιππος Γκανούλης (εκπρόσωποι ΕΓ), Τάκης Νικολακόπουλος, Μαρία Πετεινάκη και Τηλέμαχος Σπασίδης (τακτικά μέλη). Επίσης εξελέγησαν ο Νίκος Πουτσιάκας και η Ζωή Βροντίση ως αναπληρωματικά μέλη.

Σχετικά με τα του Συνεδρίου, οι εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων, Χριστίνα Ευθυμιάτου και Φίλιππος Γκανούλης, δήλωσαν: «το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων επιχειρεί τα τελευταία τρία χρόνια να πραγματοποιήσει τις του μέσα από την κοινοβουλευτική του παρουσία, τη συμμετοχή στην Κυβέρνηση, αλλά και την συνεχή συν με την ευρωπαϊκή πράσινη οικογένεια. Το 14ο Συνέδριο αποτέλεσε ένα σημαντικό σταθμό στη δύσκολη πορεία, βάζοντας τους λίθους για το επόμενο κρίσιμο έτος. Δεσμευόμαστε με συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης απέναντι στην πορεία της χς μας αλλά και του Πλανήτη, για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, για την ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την θετική αλλαγή στο μοντέλο παρς και κατανάλωσης και την κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία».

Στο Συνέδριο διαμορφώθηκε τέλος, με εκλογές των μελών, και η τελική σύσταση του νέου 33μελούς Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων, που αποτελείται από τους: Χιλιτίδη Οδυσσέα, Καραγιώργη Κώστα, Γκανούλη Φίλιππο, Τσιροπούλα Χρυσή Δήμητρα, Μάλλιο Ιωάννη, Ράπτη Νίκο, Πουτσιάκα Νίκο, Αργυρούδη Γιούλα, Γρηγοριάδη Δημήτρη, Κανδύλα Σεραφείμ, Φαναριώτη Δημήτρη, Στρατάκο Γιάννη, Τσιακίρη Ρήγα, Γουβιά Γιώργο, Καλαποθαράκο Νίκο, Σπύρο, Καλπία Άρη, Μαλτέζο Γρηγόρη, Νικολακόπουλο Τάκη, Πετεινάκη Μαρία, Πούλιο Μανώλη, Σπασίδη Τηλέμαχο, Τσιρώνη Αναστασία, Χαριτοπούλου Γκιγναιδιν Μερσίνη, Βροντίση Ζωή, Μπότση Έλενα, Δώδου Εριφύλη, Ευθύμιο, Γκουτζαμάνη Βασιλική, Ευθυμιάτου Χριστίνα, Λυμπεροπούλου Δήμητρα, Βέμη Μανώλη και Μπίμπαση Φώτη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση